Arbëri

Hill: I zhgënjyer që nuk u arrit marrëveshje, por rezultati i takimeve në Bruksel pozitiv

 

Ambasadori i SHBA-së në Beograd, Christopher Hill, ka thënë se ndonëse është i zhgënjyer që të enjten nuk u arrit një marrëveshje mes Kosovës dhe Serbisë sa i përket targave dhe dokumenteve hyrje-dalje, ai ka parë rezultate pozitive nga takimet.

“Ka pasur shumë diskutime, takime e negociata. Natyrisht, të gjithë janë të zhgënjyer, që nuk kemi mundur të zgjidhim çështjet afatshkurtra e afatgjata, por mendoj se këto bisedime rezultuan në një zhvillim pozitiv”, ka thënë Hill në një video-mesazh, raporton “N1”.