Arbëri

Sot pritet përmirësim i furnizimit me energji elektrike, thonë nga KEDS-i

 

Me reduktime të rrymës vendi po përballet edhe të enjten, 6 orë me rrymë dhe 2 pa të.

Zëdhënësi i KEDS-it, Viktor Buzhala, tha për KosovaPress se kufizimet janë bazuar në instruksionet e KOSTT-it.