Arbëri

Latifi në Austri do të flasë për arrestin kardiak traumatik, në MSH thonë që do të flasë për politikëbërje

 

Një konferencë të kirurgëve në Austri, Ministria e Shëndetësisë e ka paraqitur si vizitë zyrtare të ministrit Latifi.

Sipas tyre, ministri do të flasë për sistemin shëndetësor të Kosovës dhe punën e tij si ministër.