Arbëri

Kthehet furnizimi i rregullt me energji elektrike

Foto: Alban Bujari \ KOHA
 

Ministria e Ekonomisë ka njoftuar se është kthyer furnizimi i rregullt me energji elektrike.

ME-ja ka thënë se fal bashkëpunimit me Shqipërinë, mes KEK-ut dhe KESH-it, është arritur që të evitohen reduktimet që nga ora 14:00 dhe do të vazhdojë furnizimi i rregullt me energji.