Arbëri

Abdixhiku: Dimri i këtij viti do të jetë më i vështiri që Kosova ka përjetuar ndonjëherë

 

Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Lumir Abdixhiku, ka thënë se dimri i këtij viti do të jetë më i rëndi që Kosova ka përjetuar ndonjëherë.

Sipas tij, reduktimet e energjisë dhe faturat e shtrenjta do të godasin secilën familje kosovare e secilin biznes - prodhues, tregtar e shërbyes pa dallim.