Arbëri

Personave me aftësi të kufizuara u mohohet kujdestari personal

 

Ferdane Hajdari nga fshati Mihaliq i Vushtrrisë tash e 20 vjet lëviz me karrocë dhe përdor kateter.

Në qershor të këtij viti, Komisioni vlerësues i Departamentit të Pensioneve në kuadër të Ministrisë së Financave, Punës dhe Transfereve ia ka ndaluar kujdestarin personal, të cilin edhe para pesë vjetësh e kishte fituar përmes gjykatës.