Arbëri

Dy foshnja njëjavore mes 41 pacientëve të hospitalizuar shkaku i COVID-19

 

Foshnjat, njëra 6 dhe tjetra 8-ditëshe, janë të shtrira në Klinikën e Neonatologjisë, teksa gjendja e tyre është konfirmuar të jetë stabile. Hajrije Ismaili, drejtoreshë në Klinikë, ka treguar se problemet respiratore dhe ngritja e temperaturës trupore kanë qenë simptomat me të cilat janë hospitalizuar foshnjat

Dy foshnja njëjavore janë në mesin e 41 pacientëve të konfirmuar me sëmundjen COVID-19, të cilët aktualisht janë duke marrë trajtim në Qendrën Klinike dhe Universitare.

Foshnjat, njëra 6 dhe tjetra 8-ditëshe, janë të shtrira në Klinikën e Neonatologjisë, teksa gjendja e tyre është konfirmuar të jetë stabile.