Arbëri

MPB e Serbisë: Zjarri në rrethinën e Preshevës nën kontroll, janë hedhur 30 tonë ujë

 

Ministria e Punëve të Brendshme të Serbisë ka njoftuar se zjarri që kishte përfshirë rrethinën e Preshevës është vënë gati tërësisht nën kontroll, njofton televizioni serb “RTS”.

Sipas Ministrisë së Brendshme të Serbisë janë hedhur mbi 30 tonë ujë me anë të helikopterëve. Nga zjarri janë djegur 50 hektarë ara në fshatrat Corroticë, Rajincë dhe Shushajë të Poshtme dhe të Epërme.