Arbëri

Gjocaj: Shpallja e masave të emergjencës nuk pritet ta zbusë krizën energjetike

 

Vendimi për masat e emergjencës në furnizimin me energji elektrike të propozuar nga Qeveria dhe miratuar nga Kuvendi i Kosovës, nga shoqëria civile po cilësohet si vendim i vonuar dhe nuk presin të ndihmojë në zbutjen e krizës energjetike.

Liron Gjocaj nga Instituti për Politika Zhvillimore (INDEP) tha për KosovaPress se këto masa nuk pritet të parandalojnë krizën energjetike ose të zbusin dëmin që parashihet të ndodhë për qytetarët e Kosovës.