Arbëri

Kondirolli: Heqja e titujve akademikë është më e pakta që UP-ja mund të bëjë ndaj plagjiatorëve

Adea Kondirolli
 

Adea Kondirolli nga Organizata për Rritje të Cilësisë në Arsim (ORCA), ka thënë se heqja e titujve akademikë është më e pakta që Universiteti i Prishtinës mund të bëjë ndaj plagjiatorëve.

Këshilli i Etikës i Universitetit të Prishtinës ka konstatuar të enjten, se dekani dhe katër profesorë të Fakultetit të Edukimit Fizik dhe të Sportit kanë bërë plagjiaturë.