Arbëri

Ambasadori Hovenier mirëpret nisjen e punës së Gjykatës Komerciale

 

Ambasadori amerikan në Kosovë, Jeffrey Hovenier, ka thënë se Gjykata Komerciale do ta përshpejtojë zgjidhjen e mosmarrëveshjeve komplekse komerciale.

“Mirëpresim inaugurimin e Gjykatës Ekonomike të Kosovës të hënën. Kjo gjykatë, e mbështetur nga USAID, do të përshpejtojë zgjidhjen e mosmarrëveshjeve komplekse komerciale dhe është një hap i madh përpara për rindërtimin e besimit të sektorit privat në sistemin gjyqësor të Kosovës”, ka shkruar Hovenier në Twitter.