Arbëri

Valbon Krasniqi evitoi shkarkimin duke u dorëhequr nga pozita e drejtorit të SHSKUK-së

 

Drejtori i SSHKUK-së e ka evituar masën e shkarkimit. KOHA raportoi javën e shkuar se në një mbledhje që e kishte thirrur Bordi me qëllimin për ta shqiptuar këtë masë, dorëheqja i ishte dhënë si alternativë Valbon Krasniqit. E pikërisht një ditë pa u përmbyllur afati njëjavor që i ishte dhënë, vendimi për dorëheqje është kumtuar dhe të cilin e ka miratuar Bordi i SHSKUK-së

Valbon Krasniqi ka dhënë dorëheqje të martën nga pozita e drejtorit të Shërbimit Spitalor Klinik Universitar të Kosovës (SSHKUK-së), rreth 2 vjet pasi është emëruar në këtë pozitë. Kësisoj, ai ka evituar masën e shkarkimi nga Bordi i SHSKUK-së, që e priste të mërkurën.

KOHA raportoi javën e shkuar se në një mbledhje që e kishte thirrur Bordi me qëllimin për ta bërë shkarkimin, i ishte dhënë si alternativë Krasniqit një javë kohë që të dorëhiqej. E pikërisht një ditë pa u përmbyllur ky afat, vendimi për dorëheqje është kumtuar dhe të cilin e ka miratuar Bordi i SHSKUK-së.