Arbëri

Sërish s’mbahet seanca në rastin “Tetaj”

 

Me 250 euro është gjobitur avokati Asdren Mekaj, i caktuar sipas detyrës zyrtare si mbrojtës i Shaban Gogajt, i akuzuar për vrasjen e Agonis Tetajt. Ai nuk është paraqitur në seancën e së mërkurës, derisa në mëngjes e kishte njoftuar trupin gjykues të Gjykatës Themelore në Pejë se do të tërhiqet nga rasti për shkak te mosvullnetit nga ana e Gogajt për të bashkëpunuar dhe se i kishte thënë se nuk pranon avokat tjetër përpos Besnik Berishës.

Trupi gjykues nuk ka mundur ta mbajë seancën në mungesë të kushteve dhe pritet që t’i drejtohet odës së Avokatëve për të caktuar një avokat tjetër.