Arbëri

Bien sërish çmimet e naftës dhe benzinës

 

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) ka publikuar çmimet tavan për shitjen e derivateve për ditën e diel.

Për ditën e tretë radhazi, çmimet e naftës dhe benzinës kanë zbritur.