Arbëri

Serbia, notë proteste OSBE-së për “mosrespektimin e neutralitetit” ndaj Kosovës

Fotot: Alban Bujari / KOHA
 

Serbia i ka dërguar një notë proteste misionit të Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë, në Poloni, duke u ankuar se ministri i Jashtëm polak, Zbigniew Rau, në cilësinë e kreut të OSBE-së, “nuk ka respektuar qëndrimin neutral të këtij misioni ndaj Kosovës”.

Nota e protestës shpreh “zhgënjimin e Serbisë” për “mosrespektimin e neutralitetit” në takimet që Rau ka pasur të premten me krerë të Kosovës, raporton B92.