Arbëri

Lista Serbe kërcënon pas aksionit të Policisë së Kosovës në Shtërpcë

 

Lista Serbe ka reaguar pas aksionit të Policisë së Kosovës kundër strukturave ilegale në Shtërpcë të enjten.

Aksionin Lista Serbe e ka quajtur politik dhe kjo sepse sot ka qëlluar të jetë një festë në Shtërpcë.