Arbëri

Shpallen rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve parlamentare në Serbi - Kamberi deputet

 

Komisioni Zgjedhor Republikan i Serbisë ka shpallur të martën rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve parlamentare të mbajtura më 3 prill.

Dhe sipas këtyre rezultateve, shqiptarët do të kenë edhe në këtë mandat një përfaqësues – Shaip Kamberin.