Arbëri

Bie çmimi i naftës për 4 centë

 

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka caktuar çmimet tavan për shitjen e derivateve, për ditën e hënë. Sipas vendimit, çmimi maksimal i lejuar i naftës është 1.79 euro për litër, i benzinës 1.76 euro, e i gazit 0.78 euro. Këto çmime do të vlejnë për 24 orët e ardhshme.

Në njoftimin e fundit të publikuar të shtunën, çmimi i naftës ishte 1.83 euro për litër, e i benzinës 1.76 euro.