Arbëri

Mbi 1000 raste aktive me COVID-19, vaksinimi në nivelin më të ulët

 

Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik ka ftuar qytetarët të bartin maska në ambiente të mbyllura si dhe të vaksinohen, si masa mbrojtëse ndaj COVID-19.

Thirrja e IKSPHK-së vjen në kohën kur numri i rasteve aktive me këtë sëmundje ka kaluar 1000.