Arbëri

Rama publikon pamje të pikës kufitare Kosovë-Shqipëri: Pushimet e para pa kufi

 

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka ndarë pamje në rrjetet sociale nga radhët e automjeteve në pikën kufitare Vërmicë-Morinë duke bërë krahasim midis kolonave të gjata përgjatë verërave të tjera dhe të tanishme kur nuk ka kufi.

Në një video ku shihen radhët e gjata të pritjes në këtë pikë kufitare para mbledhjes së përbashkët të qeverive të Kosovës dhe Shqipërisë të mbajtur në fund të qershorit, dhe tani kur qarkullimi i lirë pas vendimit të marrë që mos të ketë kufi gjatë vikendeve dhe festave në këtë pikë kufitare.