Arbëri

Kompleksi Memorial “Adem Jashari”, Kurti: Historia duhet të rrëfehet me dinjitet e krenari

 

Hulumtimi i përgatitur nga komisioni i ekspertëve për konceptin, vizionin dhe bazat e Master Planit për Kompleksin Memorial “Adem Jashari” në Prekaz, është prezantuar dhe diskutuar në mbledhjen e pestë të Komitetit ndërministror për këtë kompleks.

Siç ka thënë Qeveria në një komunikatë për media të shtunën, hulumtimi paraqet hapin e parë drejt shpalljes së konkursit për hartimin e masterplanit për kompleksin.