Arbëri

​Kamberi: Zotohem t'i mbroj interesat e shqiptarëve të shtypur dhe të diskriminuar

 

Shaip Kamberi është rizgjedhur deputet në Kuvendin e Serbisë. Kjo është arritur vetëm pas përsëritjes së zgjedhjeve në një shkollë në Tërnovc të Bujanocit. Menjëherë pasi u kuptua për rezultatin, Kamberi tha se përkundër politikës dhe veprimeve penguese të pushtetit serb, shqiptarët nuk mbeten pa deputet në parlamentin e ri të Serbisë.

Ai tha se kjo po ndodhë falë vullnetit të shqiptarëve të Luginës së Preshevës dhe punës së palodhshme të aktivistëve dhe simpatizuesve, atyre të Koalicionit të Shqiptarëve të Luginës e përkrahjes së madhe nga kudo ku përqafohen vlerat e demokracisë liberale.