Arbëri

Kuvendi zgjodhi Bordin e Organit Shqyrtues të Prokurimit

Foto: Driton Paqarada/KOHA
 

Kuvendi i Kosovës ka zgjedhur kryetarin dhe katër anëtarët e Bordit të Organit Shqyrtues të Prokurimit.

61 deputetë të shumicës parlamentare votuan pro zgjedhjes së Bordit të OSHP-së, derisa partitë opozitare e kishin lënë sallën më herët, pas dështimit për votim të Projektligjit për Trustin.