Arbëri

Arben Limani zgjidhet drejtor menaxhues i AKP-së

 

Bordi i Agjencisë Kosovare të Privatizimit ka zgjedhur të mërkurën Arben Limanin drejtor menaxhues, ka bërë të ditur Ksp-ja.

Sipas njoftimit, Limani ka përvojë pune 20-vjeçare në sektorin privat dhe publik, me specializim në zhvillimin dhe zbatimin e politikave publike, të mbështetura me edukim të lartë në shkencat juridike brenda dhe jashtë vendit.