Arbëri

Benzina në Kosovë, më e shtrenjtë sesa në Gjermani

 

Në një raport të REL-it të bazuar në shumë burime, del se nafta dhe benzina më e shtrenjtë në Evropë është në Shqipëri. Një litër naftë në Shqipëri, të hënën (20 qershor) është shitur për 2.16 euro, ndërkohë një litër benzinë 1.96 euro.

Ndërkohë në Gjermani, janë çmimet më të larta të derivateve sa u përket vendeve anëtare të BE-së.