Arbëri

Opozita kritikon Qeverinë për neglizhencë në raport me “Trepçën”

 

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Ferat Shala, në një intervistë për EkonomiaOnline, ka kritikuar Qeverinë për neglizhencë totale në raport me ndërmarrjen publike “Trepça”.

Shala, që është kryetar i Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti, ka thënë se situata në “Trepçë” është jashtëzakonisht shqetësuese.