Arbëri

SHBA-ja i përgjigjet Rusisë, publikon faktet për masakrën e Reçakut

 

Ambasadori amerikan në Kosovë, Jeff Hovenier, i ka reaguar deklaratave mohuese që kanë ardhur nga Rusia për masakrën në Reçak të Kosovës dhe krimet në Bucha tash së fundmi në Ukrainë.

Hovenier shkroi në Twitter se mohimi i historisë së dokumentuar për Reçakun çnderon kujtimin për të vdekurit, teksa ka shtuar disa dokumente të organizatave evropiane që faktuan masakrën e Reçakut.