Arbëri

Gjeneralja e parë e FSK-së gradohet në inspektore gjenerale

 

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, ka graduar gjeneralen Irfete Spahiu në gradën inspektor gjeneral në Forcën e Sigurisë së Kosovës.

Osmani u shpreh se dekretimi i Spahiut në këtë gradë është nder dhe përgjegjësi për të, duke shtuar se është hera e parë që një grua emërohet inspektore gjenerale.