Arbëri

Ish-kryetari i Bordit – deputetëve: Mos e shkatërroni Trustin

Tërheqja e re nga Trusti, 27.04.2022
 

Ish-kryetari i Bordit të Trustit dhe profesori i ekonomisë, Ymer Havolli, u ka bërë thirrje deputetëve që të mos votojnë një tërheqje të re nga Trusti. Lejimi i një tërheqje të re nga Trusti është kryefjala e ditëve të fundit në opinionin publik.

Havolli ka thënë se Trusti nuk duhet të shkatërrohet për një moment të vështirë ekonomik ose për një grusht vota.