Arbëri

Shqipëria mbështet anëtarësimin e Finlandës e Suedisë në NATO

 

Qeveria shqiptare ka miratuar në parim protokollet e aderimit në NATO për Finlandën dhe Suedinë.

Një gjë e tillë u bë e ditur nga ministrja e Jashtme, Olta Xhaçka, pas mbledhjes së sotme të Këshillit të Ministrave.