Arbëri

Nis shpërndarja e 100 eurove për punëtorët e sektorit privat

 

Ka nisur të enjten shpërndarja e 100 eurove për punëtorët e sektorit privat, sipas vendimit të Qeverisë për të ndarë nga 100 euro për të gjithë punëtorët, studentët dhe pensionistët në vend.

Sektori publik dhe pensionistët e skemat sociale i patën marrë shtesat muajin e shkuar. Të enjten, ministri i Financave, Hekuran Murati, ka bërë të ditur se është kryer pagesa e shtesës prej 100 euro për rreth 210 mijë të punësuar dhe 10 mijë të vetëpunësuarit të sektorit privat.