Arbëri

ZRRE: Konsumatorët s’do të dëmtohen nga procesi i faturimit të rrymës

 

Zyra e Rregullatorit të Energjisë ka thënë se konsumatorët në vend nuk do të dëmtohen nga procesi i faturimit të rrymës elektrike, pas vendimit të Gjykatës së Apelit për pezullim të vendimit për vendosjen e tarifave të reja.

Në një sqarim për media, ZRRE-ja ka thënë të mërkurën se vendimi është vetëm shtyrje e zbatimit për vendosjen e tarifave, dhe jo anulim i tarifave.