Arbëri

BKT Kosova ndan kupën për kampionin e BKT Superligës – FK Ballkani

 

Sot me 22 Maj 2022 është mbajtur ndeshja e finales së BKT Superligës, në mes të FC Ballkanit dhe Gjilanit. FC Ballkani e siguroi titullin e kampionit katër javë para përfundimit të edicionit, që është titulli i parë në histori të klubit.

Trofeun e fitores, FK Ballkanit ia ndau z. Suat Bakkal, Drejtor Gjeneral i BKT Kosova së bashku me kryetarin e Federatës së Futbollit z. Agim Ademi dhe Kryetarin e Komunës së Therandës z.Bali Muharremaj.