Arbëri

Ekonomistët vlerësojnë se me rritjen e çmimeve nevojiten deri në 700 euro për ta kaluar muajin

Foto: KOHA/Ilustrim
 

Shpenzimet mujore të një familje në Kosovë për të përmbushur vetëm nevojat elementare sillen nga 500 deri në 700 euro, raporton Ekonomia Online.

Sipas ekspertëve kjo shifër ndryshon dhe nuk është e njëjtë për të gjithë, ngase dallimet në mënyrën e të jetuarit janë shumë të mëdha, nga varfëria ekstreme e deri te jeta luksoze.