Arbëri

Parku i Inovacionit dhe Trajnimeve (ITP) në Prizren zgjat afatin e thirrjes për shprehje interesi për sektorin e gastronomisë

 

Parku i Inovacionit dhe Trajnimeve (ITP) Prizren, ofron një shumëllojshmëri të gjerë ndërtesash me qira, ndërsa të përshtatshme për sektorin e gastronomisë janë shtëpiza prej druri, e vendosur në qendër të parkut dhe një hangar në hyrjen kryesore.

Në varësi të konceptit të ofruar, të dy objektet lejojnë hapësirë ​​për krijimin e hapësirave kreative dhe cilësore të ngrënies për qiramarrësit dhe vizitorët e parkut. Menaxhmenti i ITP-se mbetet i hapur për të diskutuar opsionet me kompanitë e mundshme të gastronomisë për të shfrytëzuar më së miri zonën e parkut. Kompania duhet të jetë e aftë dhe përgjegjëse për të ofruar shërbime ushqimore të cilësisë së lartë dhe me kosto efektive, si dhe shërbime “katering” kur kërkohet me oferta që përfshijnë një shumëllojshmëri zgjedhjesh ushqyese për bizneset e vendosura në park dhe stafin e tij.