Arbëri

Kuqi: Kërcënimet e SBASHK-ut janë bërë monotone, le të kërkojnë cilësi

Foto: Driton Paçarada/ KOHA
 

Mësimdhënësit në Kosovë kanë hyrë në grevë njëorëshe të enjten me kërkesën që të paguhen me nga 100 euro shtesë në muaj deri në miratimin e Ligjit të pagave.

Por, kërkesa e vazhdueshme për pagat po vlerësohet e pakuptimtë dhe e panevojshme.