Arbëri

Dautaj-Surdulli: Kompensimi për stafin dhe bordin e AKP-së është ulur për 30%

Foto: Driton Paqarada / KOHA
 

Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti është duke shqyrtuar raportin vjetor të Agjencisë Kosovare të Privatizimit (AKP).

Suzana Dautaj-Surdulli, zëvendëskryetare e Bordit të AKP-së ka thënë se kompensimi për stafin dhe bordin është ulur për rreth 30%.