Arbëri

“Guxo” i nis përgatitjet për zgjedhjet e brendshme

Foto: Driton Paçarada/KOHA
 

Partia “Guxo” i ka nisur përgatitjet për proceset zgjedhore, bëhet e ditur nëpërmjet një komunikate të lëshuar nga partia të mërkurën.

Procesi i zgjedhjes së strukturave të degëve, do të fillojë me kuvendet zgjedhore në Mitrovicë më 28 maj, e do të vazhdojë në Prizren më 29 maj dhe në Ferizaj më 11 qershor.