Arbëri

Gratë e komuniteteve përballen me mungesë të gjërave elementare

 

Krerë të institucioneve vendore, ambasadorë e organizata të ndryshme u mblodhën për të diskutuar mbi paragjykimet dhe diskriminimin e grave.

Ndërsa jo shumë larg këtij vendi, në një lokal të vogël në Fushë-Kosovë, u mblodhën gra të komuniteteve për t’i shfaqur hallet e tyre.