Arbëri

Germin me raport për problemet e votimit të diasporës në zgjedhjet lokale

 

Organizata Germin ka dalë me një raport për votimin e diasporës në zgjedhjet lokale të 17 tetorit dhe të balotazhit më 14 nëntor të vitit të kaluar.

Sipas Germinit në zgjedhjet lokale të vitit 2021 numri i aplikuesve ka qenë për 7000 më i madh se në vitin 2017.