Arbëri

Media të shumta vjedhin materialin e KOHËS, shkelin Ligjin

 

Mediat që operojnë në kuadër të Grupit KOHA sot kanë publikuar intervistën me profesorin nga Vushtrria, që është bërë viral me videot e tij në platformën TikTok.

Gjatë intervistës në KTV, ai nisi të qajë teksa tregonte për problemet që i kanë shkaktuar komentet e njerëzve dhe mediave.