Arbëri

555 mijë njerëz udhëtuan me aeroplan nga Kosova në tre muajt e fundit të 2021-s

aeroport
 

Agjencia e Statistikave të Kosovës ka publikuar “Statistikat e Transportit dhe Telekomunikimit për tremujorin e katërt të vitit 2021, me të dhëna mbi Transportin Ajror, Hekurudhor, Rrugor dhe Telekomunikimin.

Sa i përket numrit të fluturimeve në tremujorin e katërt 2021 ka rritje në krahasim me tre muajt e fundit të vitit 2020 për 46%.