Arbëri

Mbi 6,000 nxënës të prekur me COVID-19 në tërë Kosovën

Foto: Alban Bujari/KOHA
 

Zëvendësministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MASHTI), Edona Maloku - Bërdyna ka njoftuar se mbi 1,400 mësimdhënës dhe mbi 6 mijë nxënës janë të infektuar me COVID-19 në gjithë Kosovën.

Në një konferencë për media, Maloku – Bërdyna tha se në skenarin C të mësimit aktualisht janë 90 shkolla në tërë Kosovën.