Arbëri

“Ju e rrisni çmimin, ne rezistencën”, aksion i PSD-së te zyrat e ZRRE-së

Foto: PSD/Facebook
 

Partia Socialdemokrate ka kryer një aksion para zyrave të Zyrës së Rregullatorit për Energji (ZRRE), duke ua vendosur mbishkrimin "Ju e rrisni çmimin, ne rezistencën".

Atë e kanë vendosur në hyrje të derës dhe në prag, derisa në Facebook, PSD-ja shkroi se nuk mund të lejohet shtrenjtimi i energjisë elektrike mbi kurrizin e mirëqenies së qytetarëve, për interesat e KEDS-it.