Arbëri

98 pacientë me COVID-19 po trajtohen me oksigjenoterapi

 

Më shumë se gjysma e pacientëve që po trajtohen për COVID-19 në spitalet dhe klinikat e Kosovës, po trajtohen me oksigjenoterapi, ka njoftuar Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës në raportin e së enjtes.

Prej 181 pacientëve që po trajtohen në SHSKUK, 144 prej tyre janë të konfirmuar me COVID-19 dhe 37 të tjerë post-COVID-19. 98 pacientë po trajtohen me oksigjenoterapi.