Arbëri

ZRRE-ja s’luan nga propozimi për ngritje të çmimit të energjisë

 

Zyra e Rregullatorit për Energji të martën ka raportuar para Komisionit Parlamentar për Ekonomi në lidhje me bllok-tarifat e propozuara për shtrenjtimin e rrymës. Ndonëse deputetë patën disa propozime, nga ZRRE-ja thanë se vështirë që mund të merren parasysh. Sipas ZRRE-së, propozimet e tyre kanë qenë më të mirat që kanë mund të nxjerrin në këtë krizë energjetike.

Lidhur me shqyrtimin e jashtëzakonshëm të tarifave të energjisë elektrike, Zyra e Rregullatorit të Energjisë ka raportuar para komisionit për Ekonomi.

Në këtë raportim, anëtarët e Komisionit i vunë në dyshim shifrat e ZRRE-së dhe kalkulimet që ka bërë në vendosjen e pragut për shtrenjtim.