Arbëri

Masat e reja, gastronomët: Nuk jemi vatër e infeksioneve

 

Oda e Hotelierisë dhe Turzimit ka reaguar për masat e reja anti-COVID dhe ka thënë se janë marrë pa konsultim me shoqatat që i përfaqësojnë bizneset.

Në një komunikatë për media u tha se për sektorin e hotelierisë dhe gastronomisë nuk ka pasur kurrë lirim të masave, duke i quajtur të padrejta edhe këto të reja që kanë hyrë në fuqi sot.