Arbëri

SHBA-ja thotë se baza në Bondsteel dëshmon përkushtimin për stabilitet rajonal

 

Baza ushtarake në Bondsteel është dëshmi e përkushtimit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës për stabilitet rajonal, ka thënë ambasadori amerikan në Kosovë, Jeffrey Hovenier, pas një takimi me gjeneralmajorin e KFOR-it, Ferenc Kajari.

Sipas Hovenierit, SHBA-ja ofron mbështetje të palëkundur dhe të vazhdueshme për KFOR-in.