Arbëri

Kryeprokurori që premtoi reformë, pritet të largohet pa asnjë rezultat konkret

Aleksandër Lumezi
Foto: Driton Paçarada\KOHA

“Unë mund të flas për veten time. Unë jam i përgatitur dhe kam guxim që të ballafaqohem me secilën landë dhe secilin krim i cili kryhet në Republikën e Kosovës”, kishte thënë Aleksandër Lumezi afro 7 vjet më parë, para se ta merrte zyrtarisht detyrën e kryeprokurorit të shtetit.

 

“Unë mund të flas për veten time. Unë jam i përgatitur dhe kam guxim që të ballafaqohem me secilën landë dhe secilin krim i cili kryhet në Republikën e Kosovës”, kishte thënë Aleksandër Lumezi afro 7 vjet më parë, para se ta merrte zyrtarisht detyrën e kryeprokurorit të shtetit.