Arbëri

Emërimi i ambasadorëve vlerësohet rritje e fokusit të administratës Biden në rajon

Foto: Alban Bujari \ KOHA

Me qëllim të ndikimit në proceset nëpër të cilat është duke kaluar Kosova dhe Serbia, vlerësohet se është bërë emërimi i ambasadorëve të ri në këto dy shtete.

 

Me qëllim të ndikimit në proceset nëpër të cilat është duke kaluar Kosova dhe Serbia, vlerësohet se është bërë emërimi i ambasadorëve të ri në këto dy shtete.

Jeffrey Hovenier, si ambasador i Amerikës në Kosovë, e Christopher Hill ne Serbi janë duke u parë nga njohës të dialogut si fokusim i administratës së presidentit Biden në këtë çështje e në të tjera në rajon.